ActualitateComunitateRegional

Morgan Residence, un proiect imobiliar ambițios amplasat într-o zonă importantă a Craiovei

Un bloc construit cu mare grijă și atenție la detalii. Cu peste 500 de tone de fier și beton, construcția solidă în sistem monolit asigură o rezistență deosebită. Pereții turnați din beton armat nu oferă doar stabilitate, ci și o calitate fonică excelentă, asigurându-vă liniștea și intimitatea dorită.

“Fiindcă ne dorim ca proiectul pe care vi-l oferim să fie complet din toate punctele de vedere și pentru ca toate lucrurile să fie bine puse la punct, până la cel mai mic detaliu, am pus pe primul loc designul interior al apartamentelor din Morgan Residence. Interiorul modern și elegant este un exemplu excelent de atmosferă aerisită și ambianță comodă. Cu pasteluri atent alese, apartamentele creează un mediu primitor prin utilizarea elementelor naturale”, potrivit reprezentanților Morgan Residence.

Apartamente de două și trei camere la prețuri accesibile

Morgan Residence situat în zona Cornițoiu din Craiova îți oferă apartamente de două și trei camere, la prețuri accesibile, într-un cartier liniștit, unde sunt foarte multe școli, supermarket-uri, stații de autobuz.

Blocul dispune de tâmplărie PVC Gealan cu geam tripan și feronerie Rotto, uși intrare metalice. Apartamentele se predau la cheie, finisate şi echipate cu:

încălzire în pardoseală cu termostate de ajustare a temperaturii pe fiecare cameră în parte;
– ⁠tâmplărie PVC, geam tripan Gealan și feronerie Roto;
– ⁠sistem de aer condiţionat;
– ⁠uşi de interior, obiecte sanitare, căzi sau duşuri, preinstalări pentru zona de bucătărie, pregătire pentru maşina de spălat rufe și vase.

Blocul este dotat 𝐜𝐮 𝐥𝐢𝐟𝐭 𝐎𝐭𝐢𝐬, liderul mondial în producția, instalarea și întreținerea ascensoarelor. Locatarii vor beneficia și de parcare tip Klaus, unul dintre sistemele de parcare cele mai confortabile.

☎️ Pentru mai multe detalii și pentru a vă rezerva viitorul apartament, contactați-ne la 𝟎𝟕𝟐𝟐.𝟓𝟎𝟓.𝟖𝟗𝟑 sau vizitați www.morganresidence.ro.

administrator Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
×
administrator Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.

Comment here